Egenansatt

Etter å ha jobbet i 19 år som in-house webredaktør og webmaster, kom jeg til et veiskille i 2019 da avdelingen min skulle legges ned. Jeg valgte å bli egenansatt med fokus på digitalt innhold og digital kompetanse. Foruten å spesialisere meg som innholdsdesigner, utforsker jeg også nye digitale jobbmuligheter.

Innholdsdesigner

Når jeg lager innhold kombinerer jeg som regel tekst med bilder, grafikk eller video for å nå ulike målgrupper. Jeg streber etter å lage verdifullt innhold for målgruppen, virksomheten og søkemotorene (SEO).

Etter å ha skrevet tekster og laget visuelt innhold i mer enn 20 år, har jeg opparbeidet en dyp forståelse av hvordan finne og formidle de gode historiene.

Til toppen

Bloggdesigner

Den pågående digitale transformasjonen trigger min nysgjerrighet på hvilke endringer og nye muligheter vi får med ny teknologi. Det er mye som skjer på mange områder, og mye nytt å sette seg inn i.

Dette kombinert med min mangeårige interesse og jobb innen webområdet, vil bli emnene for bloggen Nettdesigneren.

Til toppen

Kursdesigner

Det er fullt mulig å gå fra idé, til digital prototype og deretter lansere en digital business
– uten forhåndskunnskaper
– med et relativt lavt budsjett
– uten å kunne HTML eller CSS

Hvis idéen din dreier seg om en hobby eller noe annet du interesserer deg for, kan det i tillegg bli gøy!

Til toppen


Verktøykasse

I 2019 inkluderte jeg Mac og Apple etter 30+ år som PC- og Windowsbruker. Mac-en bruker jeg daglig, PC-en ved behov. Jeg bruker blant annet WordPress, Photoshop, Word og PowerPoint daglig.

Arbeidserfaring

De siste 19 årene som ansatt jobbet jeg som webredaktør og webmaster med tilleggsoppgaver innen markedskommunikasjon. Jeg har også erfaring fra telefonsalg, salg og kundeservice fra tidligere stillinger.

Utdanning

Jeg kompletterte «Master of Business and Marketing» med webdesign, webutvikling og informasjonsdesign. Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».

Til toppen