Bloggdesigner

Nettdesigneren logo

Jeg er i ferd med å gjøre om nettstedet Nettdesigneren til en blogg. Der vil jeg kombinere temaet digital transformasjon med min mangeårige interesse og arbeid innen webområdet.

Jeg kommer også til å dele kunnskapen jeg tilegner meg på min reise fra ansatt til egenansatt i håp om å kunne bidra til en smidig prosess for de som følger etter.

Jeg gleder meg til å se hvordan bloggen vil utvikle seg, og hvem som blir med på blogg reisen!

Kontakt meg gjerne hvis du lurer på noe eller ønsker min bistand.

Kristina Lausund

Hovedtemaer for bloggen

Digital business

Ønsker du skape din egen ekstrajobb eller kanskje erstatte din nåværende jobb? Uansett hva dine ambisjoner er, kan du teste ut forretningsidéen din online med et relativt lavt budsjett. Du kan tilpasse og justere til du har funnet det markedet faktisk ønsker før du lanserer.

Eget nettsted

Nettstedet er ditt online «hjem» hvor du presenterer deg og merkevaren og har viktig rolle i forbindelse med markeds-aktiviteter. Eid plattform gir mer fleksibilitet, og med WordPress kan du velge mellom mange gratis- og premium- alternativer for design og funksjonalitet.

Innhold

Å publisere innhold på eget nettsted gir deg kontroll over innholdet, og forhåpentlig mer direkte trafikk. Brukeraktiviteter skjer «hjemme» hos deg, og disse dataene er nyttige når du skal finne ut hva som fungerer og hva bør justeres i innholds-strategien slik at du når målene dine.