Frilans

Foruten egne prosjekter, er jeg også ledig for frilans oppdrag. For selv om jeg liker å jobbe alene, setter jeg også pris på samspillet, dialogen og fellesskapet som oppstår ved å jobbe i team. Dessuten liker jeg mangfoldet ved å jobbe med flere markedsområder og målgrupper.

Gjennom årene har jeg hatt gleden av å jobbe med mange talentfulle kolleger både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg ser nå frem til muligheten til å kunne samarbeide med enda flere. Kanskje med deg?

Kristina Lausund
Kristina Lausund - foruten egne prosjekter, er jeg også ledig for frilans oppdrag.

Behov for en innholdsdesigner?

Trenger du noen som kan hjelpe til med å skape digitalt innhold til nettstedet ditt, bloggen din eller sosiale medier? Fordi du mangler tid eller intern ekspertise?

Behov for en innholdsdesigner?

Som innholdsdesigner utvikler jeg både visuelt og tekstbasert innhold til nettsider, blogg, nyhetsbrev eller andre digitale plattformer.

Jeg setter meg inn i temaer som er aktuelle for målgruppen, og fokuset mitt er å skape forståelig og verdifullt innhold. Foruten ansvar for innholdsstrategi, publiserer jeg innhold på riktig sted til rett tid.

Trenger du en deltidsperson?

Kanskje du trenger en frilans som kan administrere nettstedet ditt, bloggen din eller andre kanaler? Eller en person som kan trå til når dine ansatte er på ferie, har permisjon eller trenger avlastning i en travel periode.

Aktuelle jobbroller kan være:

  • Innholdsprodusent, content producer
  • Visuell innholdsprodusent, visual content producer
  • Webredaktør, web editor, nettredaktør, web kommunikasjon
  • Grafisk designer (tradisjonelle & digitale medier)
  • Innholdsansvarlig, content manager
  • Webansvarlig, nettansvarlig, web manager, webmaster
Frilans - Trenger du en "trå til" person?


Verktøykasse

I 2019 konverterte jeg til Mac og Apple etter 30+ år som PC- og Windowsbruker. Mac-en bruker jeg daglig, PC-en ved behov. Jeg bruker blant annet WordPress, Photoshop, Word og PowerPoint daglig.

Arbeidserfaring

De siste 20 årene som ansatt jobbet jeg som webredaktør, webdesigner og webmaster med tilleggsoppgaver innen markedskommunikasjon. Jeg har også erfaring fra telefonsalg, salg og kundeservice.

Utdanning

Jeg kompletterte «Master of Business and Marketing» med webdesign, webutvikling og informasjonsdesign. Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».