Deltidsressurs

Trenger du en deltidsressurs?

Trenger du en deltidsressurs?

En som kan hjelpe til med å skape digitalt innhold til nettstedet ditt, bloggen din eller sosiale medier? Fordi du mangler tid eller intern ekspertise?

Eller kanskje du trenger noen som kan administrere nettstedet ditt, bloggen din eller andre kanaler?

Innholdsdesigner

Innholdsdesigner

Jeg kan bistå med å produsere innhold som engasjerer og tiltrekker publikum. Og opprettholde eller bedre din online tilstedeværelse. Enten det dreier seg om å skrive artikler eller blogginnlegg, eller skape visuelt innhold som bilder, infografikk eller video.
Les mer her: Innholdsdesigner

Deltidsressurs

Deltidsressurs

I tillegg kan jeg trå til når dine ansatte er på ferie, har permisjon eller trenger avlastning i en travel periode. Mens jeg overtar ansvaret for noen av dine digitale behov, kan du fokusere på andre oppgaver.

Kontakt meg gjerne hvis du lurer på noe eller ønsker min bistand

Egenansatt

Jeg kom til et veiskille i 2019, og fulgte drømmen om å bli egenansatt. Da verden brått endret seg noen måneder senere, startet en verdifull prosess som ledet meg til rollene blogg-, kurs- og innholdsdesigner.

Arbeidserfaring

De siste 19 årene som ansatt jobbet jeg som webredaktør (8 år) og webmaster (11 år) med tilleggsoppgaver innen markeds-kommunikasjon. Jeg har også erfaring innen telefonsalg, salg og kundeservice fra tidligere stillinger.

Utdanning

Ved millenniumskiftet kompletterte jeg en Master of Business and Marketing med webdesign, webutvikling og informasjonsdesign. Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».