Kursdesigner

Som «en innholdsdesigner med eget nettsted«, kommer jeg snart til å dele min kompetanse via nettkurs. Det vil bli både teoretisk og praktisk, og når kurset er gjennomført kan du velge om du ønsker lansere din digitale business eller ikke. Når jeg har publisert det første kurset, kan jeg også kalle meg en egenansatt kursdesigner.

Egen digital business

En egen digital business kan generere en velkommen ekstrainntekt eller kanskje til og med erstatte din nåværende jobb på sikt hvis forretningsidéen din er etterspurt i markedet.

Uten forhåndskunnskap

Du kan gå fra idé, til å lage en digital prototype for deretter å lansere en digital business. Det er fullt mulig å gjøre med et relativt lavt budsjett, og du trenger ingen forhåndskunnskap. Du kan bruke kode hvis du ønsker, men det er ikke nødvendig.

Digital prototype

Din digitale prototype kan testes og justeres online til du er fornøyd. Du kan avslutte prosjektet der hvis hensikten er å lære noe nytt. Men du kan også lansere din digitale business som en avslutning av kurset. Etterpå kan du videreutvikle hvis du ønsker; skalere opp, legge til spesifikk funksjonalitet eller utvide til den fysiske verden.

Skap din digitale business

Kurslansering planlagt Q3-Q4 2023

Publisert / oppdatert: