Utdanning og kurs

Ved millenniumskiftet kompletterte jeg en fireårig «Master of Business and Marketing» med webdesign, webutvikling og «Information Design for the Web». Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».

Jeg har deltatt på mange nyttige og kompetansehevende kurs som: «Å skrive på nettet», «Webpublisering med WordPress» og «Adobe Premiere Pro Grunnkurs».

I tillegg har jeg oppdatert meg på ny funksjonalitet innen WordPress Core (Gutenberg Blocks, Full Site Editing Themes), og digitalt entreprenørskap.

Fremover vil jeg også fokusere på systematisk integrering av datadrevet innholdsmarkedsføring. Og hvordan skape mer avanserte innholdstyper beregnet for nedre del av kjøpstrakten i den digitale kundereisen.

Certified Digital Marketing Professional

Til toppen

Oversikt utdanning:

Certified Digital Marketing Professional, Digital Marketing Institute (2020)
Temaer for sertifiseringen var: Content Marketing, Social Media Marketing, Search Engine Optimization, Paid Search (PPC) with Google Ads, Display and Video Advertising, Email Marketing, Website Optimization, Analytics and Digital Marketing Strategy.
Information Design for the Web, Design at Work Learning Network (2006-2007)
Tema for studiet var det grafiske uttrykket eller utformingen av et nettsted. Det handlet blant annet om hvordan forskjellige farger, ulike skrifttyper, bilder og grafikk påvirker oss – både hver for seg og sammen. Og hva som egner seg på nett vs papir.
E-handel og webutvikling, IT-Akademiet (2000-2001)
Studiet omfattet e-handelsteori, nettverk- og internettadministrasjon samt programmering av databaseløsninger. Avsluttende prosjektoppgave: Utvikle og dokumentere en webløsning for en bedrift.
Webdesignstudiet, Aktiv Opplæring (1999-2000)
På studiet lærte vi hvordan planlegge og utvikle et nettsted med HTML & CSS. Hvordan tekst og grafikk blir gjengitt i nettlesere inkluderte også bilderedigering og optimalisering av bilder for nettet som en del av studiet. (Aktiv Opplæring ble en del av Sonans.)
Master of Business and Marketing, Handelshøyskolen BI (1984-1988)
Fireårig utdannelse med hovedfagene bedriftsøkonomi, markedsføring og foretaksledelse. Studiet ble gjennomført i perioden 1984-1988. Gjenstående eksamen ble gjennomført og bestått i 1999 som medførte rett til å bruke tittelen Handelsøkonom/Master of Business and Marketing (MBM).

Til toppen

Oversikt kurs:

Webpublisering med WordPress, Webgruppen (2020)
Sosiale medier for frivillige organisasjoner, Webgruppen (2020)
Bli din egen videoprodusent, Webgruppen (2020)
Adobe Premiere Pro Grunnkurs modul 1, Qross Kurssenter (2019)
SAP BO 4.1 Web Intelligence: Report Design (BOW310), Affecto Academy (2016)
Fotoware Certified System Engineer, Fotoware Academy (2014)
Masterclass with Garry McGovern, Netlife Research (2009)
Å skrive på nettet, Kommunikasjonsforeningen (2005)
Grunnkurs i praktisk informasjonsarbeid, Kommunikasjonsforeningen (2003)

Til toppen