Innholdsdesigner

Som innholdsdesigner er målet mitt å skape innhold og nettsider som gir gode brukeropplevelser for definerte målgrupper. Med engasjerende, informativt og brukervennlig innhold.

Ved å bruke WordPress blokkbaserte temaer, designer og bygger jeg nettsider – uten kode. Som digital soloprenør utforsker jeg bloggformatet som en effektiv kanal for kunnskapsdeling og innholdsmarkedsføring. I tillegg jobber jeg med å holde innhold oppdatert, korrekt og søkevennlig.

Jeg bistår gjerne på ditt neste prosjekt!

KL WP 1200x630 content creator

Med over 20 års erfaring med digitalt innhold og nettsider, har jeg opparbeidet en allsidig kompetanse, og kan bistå med varierte oppgaver som:

  • Skrive artikler, produktomtaler og blogginnlegg
  • Lage SEO-optimalisert innhold
  • Designe og lage annonser og bannere
  • Produsere videoer for YouTube, Instagram etc.
  • Bygge nettsider, landingssider og CTA-blokker
  • Holde nettsider organisert og oppdatert

Som innholdsadministrator jobber jeg med å holde innholdet oppdatert, korrekt og søkevennlig. Jeg administrerer brukerroller, kategorier og oppdateringer i CMS-systemet. Og lagrer, deler og organiserer digitale filer som bilder, video, lyd og dokumenter i et DAM-system. Jeg har også erfaring med lagringssystem for produktrelatert informasjon (PIM), og kan bistå med administrereing av produktomtaler, -koder, -bilder, nøkkelord og metadata.

Som innholdsrådgiver er jeg opptatt av å skape engasjerende og nyttig innhold for definerte brukergrupper. Jeg bistår med innspill og lager innholdsstrategi, for å sikre at innholdet har en funksjon og støtter opp om virksomhetens målsetning.

Etter å ha skrevet tekster og laget audiovisuelt innhold i mer enn 20 år, har jeg utviklet et godt øye for å finne og formidle de gode historiene. Dette kombinert med 19 års arbeidserfaring fra kommunikasjon, tar jeg med meg inn i rollen som innholdsrådgiver.

Som nettsidedesigner bruker jeg WordPress blokkbaserte temaer for å designe og bygge nettsider – uten kode. Foruten å lage brukervennlige nettsider med nyttig innhold for aktuelle kunde- og brukergrupper, er jeg opptatt av at nettsidene er mobilvennlige og optimalisert for søkemotorer.