Innholdsdesigner

Når jeg som innholdsdesigner lager innhold, kombinerer jeg som regel tekst med bilder, grafikk eller video for å nå ulike målgrupper. Jeg er opptatt av å tilegne meg innsikt i hvilket innhold ulike brukere av et nettsted ønsker å finne, og at ulike mennesketyper faktisk finner det.

Etter å ha skrevet tekster og laget visuelt innhold i mer enn 20 år, har jeg opparbeidet en dyp forståelse av hvordan finne og formidle de gode historiene. Jeg streber etter å lage verdifullt innhold for målgruppen, virksomheten og søkemotorene (SEO).

Innholdsansvarlig

Kristina Lausund. Innholdsansvarlig - en av mine roller som innholdsdesigner.

Som innholdsansvarlig organiserer jeg innholdet, og reviderer systematisk for å holde det oppdatert.

Arbeidet inkluderer å optimalisere for søkemotorer, samt planlegge, publisere og distribuere innhold på ulike plattformer for å nå varierte målgrupper.

Til toppen

Innholdsprodusent

Jeg skriver norske og engelske tekster skreddersydd til nettsteder, blogger, nyhetsbrev, e-post, presentasjoner, sosiale medier og andre plattformer.

For å sikre relevans for ulike målgrupper fordyper jeg meg i varierte emner. Og jeg streber etter å lage innhold som er verdifullt både for målgruppen, virksomheten og søkemotorene (SEO).

Innholdsprodusent

Til toppen

Visuell innholdsprodusent

Jeg skaper visuell kommunikasjon ved å lage og redigere bilder, vektorgrafikk, animasjoner og videoer.

Min ekspertise som visuell innholdsprodusent omfatter også produksjon av grafisk underlag til tradisjonelle (offline) medier.

Dessuten planlegger, publiserer og distribuerer jeg visuelt innhold i flere kanaler for å nå ulike målgrupper.

Til toppen


Verktøykasse

I 2019 inkluderte jeg Mac og Apple etter 30+ år som PC- og Windowsbruker. Mac-en bruker jeg daglig, PC-en ved behov. Jeg bruker blant annet WordPress, Photoshop, Word og PowerPoint daglig.

Arbeidserfaring

De siste 19 årene som ansatt jobbet jeg som webredaktør og webmaster med tilleggsoppgaver innen markedskommunikasjon. Jeg har også erfaring fra telefonsalg, salg og kundeservice fra tidligere stillinger.

Utdanning

Jeg kompletterte «Master of Business and Marketing» med webdesign, webutvikling og informasjonsdesign. Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».

Til toppen