Innholdsdesigner med eget nettsted

Når jeg som «innholdsdesigner med eget nettsted» lager innhold, kombinerer jeg som regel tekst med bilder, grafikk eller video for å tiltrekke og engasjere ulike målgrupper. Jeg er opptatt av å kontinuerlig øke egen innsikt i hvilket innhold brukerne av et nettsted ønsker å finne, og at ulike mennesketyper faktisk finner det.

Jeg streber etter å lage verdifullt innhold både for målgruppen og søkemotorene (SEO). Innholdet tilpasses og publiseres i relevante kanaler for å nå målgruppen der de er, når de er der. Etter å ha laget visuelt innhold og skrevet tekster i mer enn 20 år, har jeg opparbeidet en dyp forståelse av hvordan finne og formidle de gode historiene.

Fremover ønsker jeg å teste hvordan generativ AI kan effektivisere mine roller som innholdsdesigner. Jeg ønsker også å tilegne meg dypere innsikt i datadrevet innholdsstrategi for spesifikke målgrupper. Videre vil jeg sette av tid til å lage mer avanserte innholdstyper (f.eks. interaktiv PDF, e-bok, webinar, podcast) beregnet for nedre del av kjøpstrakten i den digitale kundereisen.

Som «innholdsdesigner med eget nettsted» bruker jeg WordPress både til organisering av innhold og oppdatering av egne nettsteder. Jeg er også vant til å bruke andre CMS-systemer, og setter meg raskt inn i tilsvarende løsninger.

Mine roller som innholdsdesigner:


Trenger du en innholdsdesigner?

Trenger du en innholdsdesigner midlertidig fordi en ansatt er i permisjon? Eller har du behov for en erstatter fordi noen har sluttet? Kanskje du har et prosjekt som krever spesifikk kompetanse?

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med dyktige kolleger på tvers av landegrenser i mer enn 30 år. Nå ser jeg frem til å utvide nettverket mitt – kanskje med teamet ditt og deg?

Jeg kan bidra i roller som:

  • Grafisk designer (tradisjonelle og digitale medier)
  • Innholdsansvarlig, Content Manager, SEO Manager
  • Innholdsprodusent, Content Producer
  • Nettansvarlig, Webansvarlig, Web Manager, Webmaster
  • Visuell innholdsprodusent, Visual Content Producer, Videojournalist
  • Webredaktør, Web Wditor, Nettredaktør, Webkommunikatør

Det jeg har gjort for tidligere arbeidsgivere og meg selv, kan jeg også gjøre for deg 😊.