Fritidsaktiviteter

Da jeg var liten elsket jeg å synge og underholde familie og nabolag. I tredje klasse på barneskolen begynte jeg i tillegg å spille klarinett. Selv om jeg også gjør styrearbeid, er over snittet hundeinteressert og følger med på nye digitale teknologier, står delte øyeblikk med familie og venner aller høyest på prioriteringslista.

Musikk

Da jeg var liten elsket jeg å synge og underholde familie og nabolag. I tredje klasse på barneskolen begynte jeg i tillegg å spille klarinett.

Jeg spilte i skolekorps til jeg var ferdig med videregående skole, og deltok også i regionskorpset. Deretter fortsatte jeg i studentorkester og flere voksenkorps. I 2011 endte jeg opp på klarinettrekka i Oppegård janitsjar. Vi møtes hver onsdag for å dele en musikalsk reise og få til mer sammen innen de fleste musikksjangre. (Det er plass til flere på Flåtestad skole…😉)

Jeg deltok som sanger og skuespiller på to studenrevyer, og jobbet et par år som syngende servitør. I 2023 ble jeg med i musikalen Rocke-Revyen som sanger.

I tillegg stepper jeg inn når min bror har behov for en ekstra korstemme på musikkprosjektet «Stream of Self».

klarinett

Belgisk fårehund

Jeg har vært så heldig å ha verdens beste to hunder av rasen Belgisk fårehund – hhv. Tervuren og Groenendael (t.h.). De årene jeg fikk dele med dem, tilbragte jeg mange timer i skogen, og trente blant annet søk og spor foruten de vanlige turene. Inntil videre er jeg hundefri, og er fornøyd med å låne hunder av venner og familie av og til.

Hund er fortsatt en del av Kristinas fritidsaktiviteter selv om hun for tiden er hundefri.

Tillitsverv

For tiden er jeg styremedlem og leder av programutvalget i Oppegård janitsjar samt styreleder i boligsameiet Holbergsvei 1.

Paragraf

Nye digitale teknologier

I desember 2019 ble Stortingsmelding «Digital transformasjon og utviklingspolitikken» (Meld. St. 11) godkjent i statsråd (Regjeringen Solberg).

Følgende utdrag fanget oppmerksomheten min: «Digital transformasjon handler om endringer som er så fundamentale at de forandrer hele samfunn og forretningsmodeller. Det påvirker folks hverdag, endrer vår måte å kommunisere, arbeide og samhandle med hverandre på, og muliggjør at bedrifter utvikler helt nye tjenester.»

Foruten de digitale plattformene vi allerede har som søkemotorer, sosiale medier, e-handels- og betalingsplattformer, vil nye digitale teknologier gjøre det mulig for store

databasesystemer og datanettverk å bevege seg fra sentralisert til desentraliserte løsninger. Men hva betyr det i praksis? Hvordan vil det påvirke enkeltpersoner, næringslivet, internett og nettsteder?

Det skjer utrolig mye på kort tid innen ulike områder, og jeg lurer veldig på: «Hvilke nye muligheter vil små- og mellomstore bedrifter få når programvare med åpen kildekode (open source) eller freeware kombineres med blokkjedeteknologi og desentralisert finans (DeFi)?»