Om Kristina Lausund

Jeg heter Kristina Lausund, og har til sammen jobbet mer enn 30 år i produksjons-, nettverk og gründerbedrifter innen kommunikasjon, kundeservice, innkjøp og salg. Jeg kom til et veiskille i 2019 da avdelingen min skulle legges ned, og valgte å bli egenansatt med fokus på digitalt innhold og digital kompetanse. Foruten å spesialisere meg som innholdsdesigner, utforsker jeg også nye digitale jobbmuligheter.

Arbeidserfaring

Kristina Lausund har mer enn 30 års arbeidserfaring fra innenlandske og internasjonale selskaper; både tradisjonelle produksjons-, nettverk- og gründerbedrifter.

I løpet av over 30 år som ansatt har jeg hatt ulike roller innen salg, innkjøp, kundeservice og kommunikasjon. Og jeg har vært en aktiv deltaker i internasjonale team i 25 år.

I 19 år hadde jeg rollen som “in-house” webmaster og webredaktør.

Jeg har 30 års erfaring fra innenlandske og internasjonale selskaper; både tradisjonelle produksjons-, nettverk- og gründerbedrifter.

Til toppen

Fritidsaktiviteter

Jeg spiller klarinett i Oppegård janitsjar, bistår broder’n på musikk-prosjektet «Stream of Self», også når han trenger en ekstra korstemme til en innspilling. Også er jeg medlem i den lokale Rocke-Revyen som skuespiller og sanger.

Interesseområdet strekker seg fra hunder og friluftsliv til nye muligheter med ny digital teknologi. Også er jeg styremedlem i janitsjar’n og styreleder i sameiet.

Fritidsaktiviteter

Til toppen

Personlighetstest

Personlighetstest for Kristina Lausund

Jeg betrakter meg selv som en sosial og omgjengelig person som verdsetter samarbeid og fellesskap. Jeg er i stand til å finne kreative løsninger selv i pressede perioder, og lærer raskt nye systemer og arbeidsmetoder.

Ifølge NERIS® personlighetstest tilhører jeg gruppen diplomat med personlighetstypen selvsikker forkjemper (assertive campaigner).

Til toppen

Utdanning og kurs

Ved millenniumskiftet kompletterte jeg «Master of Business and Marketing» med webdesign, webutvikling og «Information Design for the Web». Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».

Foruten diverse kompetansehevende kurs, har jeg nylig oppdatert meg på ny funksjonalitet innen WordPress Core (Gutenberg Blocks, Full Site Editing Themes), og digitalt entreprenørskap.

Kristina Lausund, utdanning og kurs

Til toppen

Verktøykasse

Kristinas verktøykasse

Etter mer enn 30 år som PC- og Windows-bruker, inkluderte jeg Mac og Apple i verktøykassen min i 2019.

Selv om jeg bruker Mac-en daglig, finner jeg fortsatt frem PC-en av og til.

Jeg bruker blant annet verktøy som WordPress, Photoshop, Word og PowerPoint daglig.

Til toppen