Trenger du en innholdsdesigner?

Trenger du en innholdsdesigner midlertidig fordi en ansatt er i permisjon? Eller har du behov for en erstatter fordi noen har sluttet? Kanskje du har et prosjekt som krever spesifikk kompetanse?

Selv om jeg trives med å jobbe selvstendig, setter jeg også pris på dynamikken, dialogen og den kollektive ånden som oppstår når man jobber i team.

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med dyktige kollegaer i Norge og på tvers av landegrenser i mer enn 30 år. Nå ser jeg frem til å utvide nettverket mitt – kanskje med teamet ditt og deg?

Kristina Lausund
Trenger du en innholdsdesigner?

Innholdsdesigner med eget nettsted

Som «innholdsdesigner med eget nettsted«, dekker jeg flere roller. Jeg skriver norske og engelske tekster, lager/redigerer bilder grafikk og video. Innholdet optimaliseres for søkemotorer (SEO) og distribueres i forskjellige kanalar for å nå ulike målgrupper. Dessuten organiserer jeg innholdet, skaper og drifter egne nettsteder ved hjelp av WordPress.

Trenger du en innholdsdesigner, kan jeg bidra i roller som:

Grafisk designer (tradisjonelle og digitale medier)

Innholdsansvarlig, Content Manager, SEO Manager

Innholdsprodusent, Content Producer

Nettansvarlig, Webansvarlig, Web Manager, Webmaster

Visuell innholdsprodusent, Visual Content Producer, Videojournalist

Webredaktør, Web Editor, Nettredaktør, Webkommunikatør

Det jeg har gjort for tidligere arbeidsgivere og meg selv, kan jeg også gjøre for deg  😊.


Verktøykasse
Verktøykasse

I 2019 inkluderte jeg Mac og Apple etter 30+ år som PC- og Windowsbruker. Mac-en bruker jeg daglig, PC-en ved behov. Jeg bruker blant annet WordPress, Photoshop, Word og PowerPoint daglig.

Arbeidserfaring
Trenger du en innholdsdesigner med bred arbeidserfaring?

De siste 19 årene som ansatt jobbet jeg som webredaktør og webmaster med tilleggsoppgaver innen markedskommunikasjon. Jeg har også erfaring fra telefonsalg, salg og kundeservice fra tidligere stillinger.

Utdanning
Utdanning

Jeg kompletterte «Master of Business and Marketing» med webdesign, webutvikling og informasjonsdesign. Høsten 2020 supplerte jeg med «Certified Digital Marketing Professional».

Publisert / oppdatert: