Blogg for kunnskapsdeling

Bloggdesigner

Ved å kombinere ny kunnskap med mer enn 20 års erfaring med å skrive tekster og utvikle visuelt innhold for nettet, deler jeg min kompetanse i en blogg kalt Nettdesigneren.

Den pågående digitale transformasjonen trigger min nysgjerrighet på hvilke endringer og nye muligheter vi får med ny teknologi. Mye skjer innen mange områder, og kunstig intelligens (KI/AI) er i ferd med å endre jobber blant annet innen kommunikasjon, salg og markedsføring. Det er mye å følge med på og sette seg inn i.

Kunnskapsdeling
Logo til bloggen Nettdesigneren

Bloggens hovedtemaer

Innhold

I den digitale verden spiller innhold som tekst, bilde, lyd eller video en avgjørende rolle for å bygge relasjoner med målgruppen din.

Eget nettsted

Nettstedet er ditt online «hjem» hvor du kan presentere deg og merkevaren din. Din portal for samhandling med et globalt publikum.

Digital business

Dersom nettstedet skal bli en digital business, må målgruppen finne det. Med nyttig og engasjerende innhold som utløser ønsket handling.

En kodefri blogg basert på WordPress’ blokkbaserte tema «Twenty Twenty-Four».

WordPress’ nye «full site editing»-tema «Twenty Twenty-Four», gjør det enkelt å opprette et nytt bedrifts-, portefølje- eller bloggnettsted.

Om du velger en «one pager» eller et nettsted med flere sider, trenger du verken kode eller tredjeparts nettstedbygger for å komme i gang.