Frilanser

Som frilanser kan jeg utføre varierte oppgaver innen skriftlig og audiovisuell kommunikasjon, innholdsadministrasjon, innholdsmarkedsføring, innholdsrådgiving og nettsidedesign.

Jeg kan påta meg enkeltoppdrag, faste oppdrag basert på timeantall eller dager, abonnementsavtaler eller vikariat.

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale 😀.

Som innholdsdesigner er målet mitt å skape nettsider som gir gode innholdsopplevelser for definerte brukergrupper. Med engasjerende, informativt og brukervennlig innhold.

Som innholdsskaper er målet mitt å lage verdifullt og nyttig innhold for brukergruppen, virksomheten og søkemotoren (SEO).

Skrive for nett

Jeg skriver tekster til artikler, nettsider, blogger, nyhetsbrev, sosiale medier, presentasjoner og andre plattformer.

Skriftlig kommunikasjon

For å sikre relevans for ulike kunde- eller brukergrupper, fordyper jeg meg i varierte emner. Og tilpasser språk og tone til de jeg ønsker å nå.

Foruten ulike nettsidebrukere, optimaliserer jeg også tekstene for søkemotorer. Ved å inkludere ord eller setninger brukerne søker etter, øker muligheten for at det er nettopp min nettside de besøker.

I tillegg oversetter jeg kortere tekster fra engelsk til norsk.

Administrasjon

Som innholdsadministrator jobber jeg med å holde innholdet oppdatert, korrekt og søkevennlig.

Jeg administrerer brukerroller, oppdateringer og innhold i CMS-systemet. Og organiserer originalfiler og deler ulike versjoner av bilder, video, lyd og dokumenter.

Jeg kan også bistå med administrering av produktomtaler, -koder, -bilder, nøkkelord og metadata.

Som innholdsdesigner ønsker jeg å skape nettsider med nyttig innhold som gir gode innholdsopplevelser.

Innholdsadministrator

Jobber med å holde innholdet oppdatert, korrekt og søkevennlig. Og administrerer digitale filer, produktrelatert informasjon og CMS-system.

Innholdsrådgiver

Jeg bistår med innspill og lager innholdsstrategi, for å sikre at innholdet har en funksjon og støtter opp om virksomhetens målsetning.

Nettsidedesigner

Bruker WordPress blokkbaserte temaer for å designe og bygge nettsider – uten kode. Brukervennlige, mobilvennlige og optimalisert for søkemotor (SEO).

Som innholdsskaper ønsker jeg å lage verdifullt innhold for brukergruppen, virksomheten og søkemotoren (SEO).  

Audiovisuell innholdsprodusent

Jobber med bildebehandling, vektorgrafikk og videoredigering. Og skaper multimediainnhold som PowerPoint-presentasjoner, infografikk og animasjoner.

Innholdsmarkedsfører
Innholdsprodusent

Skriver tekster for nett, blogg, presentasjoner, nyhetsbrev og sosiale medier. Optimaliserer for brukergrupper og søkemotorer (SEO).

Innholdsskaper

Arbeidserfaring

Til sammen har jeg mer enn 30 års arbeidserfaring fra produksjons-, nettverks- og gründerbedrifter innen salg, kundeservice og kommunikasjon. Jeg har blant annet jobbet som salgskonsulent, webredaktør og webmaster.

Arbeidserfaring

Utdanning og kurs

Foruten mange nyttige og kompetansehevende kurs som «Å skrive på nettet» og «Bli din egen videoprodusent», kompletterte jeg «Master of Business and Marketing» med webdesign og sertifisering i digital markedsføring.