Innholdsadministrator

Som innholdsadministrator jobber jeg med å holde innholdet oppdatert, korrekt og søkevennlig. Jeg administrerer brukerroller, kategorier og oppdateringer i CMS-systemet. Og lagrer, deler og organiserer digitale filer som bilder, video, lyd og dokumenter i et DAM-system. Jeg har også erfaring med lagringssystem for produktrelatert informasjon (PIM), og kan bistå med administrering av produktomtaler, -koder, -bilder, nøkkelord og metadata.

Med den digitale transformasjonen øker også behovet for digitalt innhold som bilder, video, dokumenter og multimedia. Når mye innhold skal deles på mange interne og eksterne plattformer, blir det viktig med god innholdsadministrasjon som: Struktur og rutiner for redigering, godkjenning, versjonshåndtering, rettigheter, søk, arkivering, backup mm.

Innholdsadministrator

Content Management System (CMS)

Som innholdsadministrator jobber jeg med å holde innholdet oppdatert, korrekt og søkevennlig. Jeg administrerer brukerroller og innhold i CMS-systemet. Og håndterer kommentarer, teknisk SEO og oppdateringer. Det er også viktig med et revisjonssystem som bistår meg i arbeidet med å holde innholdet oppdatert, riktig og søkevennlig. Til mine prosjekt bruker jeg WordPress CMS. Men jeg har også brukt andre systemer, og blir raskt kjent med liknende løsninger.

WordPress CMS

Digital Asset Management (DAM)

Jeg jobber med å organisere innholdet slik at brukere raskt finner det de leter etter. Oppgaven innebærer også å organisere originalfiler og dele ulike versjoner av bilder, video, lyd og dokumenter. Versjonshåndtering, godkjenning, rettigheter og søksrelaterte metatagger er noe et DAM-system kan bistå med.

Multimedia-arkiv / DAM

Product Information Management (PIM)

Jeg har også erfaring med lagringssystem for produktrelatert informasjon, og kan bistå med administrering og oppdatering av: Produktomtaler, produktkoder og -navn, leverandøromtale, produktbilder, nøkkelord og annen metadata.

Produktinformasjon administrasjon

Innholdsadministrasjon

Ingen innlegg ble funnet.