Innholdsskaper

Som innholdsskaper er målet mitt å lage verdifullt og nyttig innhold for brukergruppen, virksomheten og søkemotoren (SEO).

Jeg skriver blant annet blogginnlegg, artikler, nyhetsbrev og innhold for sosiale medier. I tillegg gir jeg innholdet et visuelt løft gjennom bildebehandling, vektorgrafikk og videoredigering. Og skaper multimediainnhold som PowerPoint-presentasjoner, infografikk, animasjoner mm.

Jeg bistår gjerne på ditt neste prosjekt!

KL WP 1200x630 content creator

Med over 20 års erfaring med digitalt innhold og nettsider, har jeg opparbeidet en allsidig kompetanse, og kan bistå med varierte oppgaver som:

  • Skrive artikler, produktomtaler og blogginnlegg
  • Lage SEO-optimalisert innhold
  • Designe og lage annonser og bannere
  • Produsere videoer for YouTube, Instagram etc.
  • Bygge nettsider, landingssider og CTA-blokker
  • Holde nettsider organisert og oppdatert

For å nå ulike kunde- eller brukergrupper kombinerer jeg som regel tekst med audiovisuell kommunikasjon. Jeg jobber med bildebehandling, vektorgrafikk og videoredigering, og skaper multimediainnhold som PowerPoint-presentasjoner, infografikk, animasjoner mm.  Selv om jeg fokuserer på digitale medier, lager jeg også grafisk materiale til tradisjonelle (offline) medier.

Som innholdsmarkedsfører fokuserer jeg på kontinuerlig utvikling av nyttig og verdifullt innhold for en definert kunde- eller brukergruppe. Innholdet tilpasses og distribueres i relevante kanaler for å skape oppmerksomhet, trafikk til nettstedet samt inspirere til lønnsomme brukerhandlinger.

Jeg skriver mikrotekster og tekster til nettsider, artikler, blogginnlegg, produktomtaler, presentasjoner, nyhetsbrev og innlegg til sosiale medier. Å sikre relevans for ulike kunde- eller brukergrupper innebærer at jeg også setter meg inn i varierte emner. I tillegg optimaliserer jeg tekstene både for brukergrupper og søkemotorer. Også publiserer og distribuerer jeg innholdet i aktuelle kanaler.

Kristina Lausund SQ1200 innholdsskaper 2
innhold ikoner SQ innholdsskaper opac 60