Nettsidedesigner

Som nettsidedesigner bruker jeg WordPress blokkbaserte temaer for å designe og bygge nettsider – uten kode. Foruten å lage brukervennlige nettsider med nyttig innhold for aktuelle kunde- og brukergrupper, er jeg opptatt av at nettsidene er mobilvennlige og optimalisert for søkemotorer.

Tidligere måtte man kunne HTML (Hyper Text Markup Language) for å lage statiske nettsider, og serverteknologi (f.eks. PHP) for å lage dynamiske. I dag finnes det også løsninger for å designe og bygge nettsider – uten kode. Enten med en nettsidebygger integrert i en alt-i-ett-portal eller webhotell-tjeneste. Eller en nettsidebygger som Wix, Squarespace eller WordPress.

Nettsidebygger

«Twenty Twenty-Four»

Med WordPress’ blokkbaserte tema «Twenty Twenty-Four», er det enkelt og rimelig å opprette et nytt bedrifts-, portefølje- eller bloggnettsted. Og nettsidene kan designes og bygges – uten kode.

Jeg har basert mine nettsider på «Twenty Twenty-Four» slik at jeg kan jobbe med designmalene og blant annet redigere navigasjon, topp- og bunntekst – uten behov for tredjeparts nettsidebygger.

Twenty Twenty-Four, a WordPress block based theme

Analysere

Det som fungerte for noen måneder siden, trenger ikke å fungere like bra i dag. Selv om noe innhold fungerte bra til en målgruppe, behøver det ikke fungere til en annen. Blant annet ved å analysere nettstatistikk, kan jeg vurdere om innholdet fungerte i forhold til målsetning eller om det trengs en justering.

Teknisk SEO

Jeg jobber med teknisk SEO for å øke den organiske trafikken til nettstedet. Sidehastighet, kode, struktur samt brukeropplevelse for besøkende er noen stikkord. En annen metode er å jobbe med backlinks, lenkebygging og «off-page SEO»..

Analysere

Nettsidedesign

Ingen innlegg ble funnet.